Rita Pajzs

Az örökség, a közönség és én…. s ami összeköt minket.

Módszertani betekintő trénereknek és továbbképzési lehetőségeket keresőknek

Várjuk rövid előadásunkra és demonstrációnkra azokat, akik kíváncsiak legújabb képzéseink szakmai hátterére.

AZ ESEMÉNY ELMARAD!

A KÖME-ben új egynapos műhelyeket fejlesztettünk az örökségbemutatás írott illetve élőszavas műfajaihoz. A foglalkozások az interaktivitás megszokottól eltérő megközelítési lehetőségeit járják körül. Már szerveztünk is két alkalmat, ahol élesben kipróbáltuk a módszereket. A 2024. május 22-én és 23-án tartott programokról bővebb információ ezen az oldalon található.

A mostani eseményen pedig betekintést nyújtunk a két elkészült műhely módszertani hátterébe, valamint ízelítőt adunk a gyakorlatokból. Az érdeklődők számára hozzáférhetővé tesszük mindkét műhely teljes anyagát, hogy trénerként maguk is kipróbálhassák őket a saját közegükben. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni az interpretációs szemlélet hazai terjedéséhez és ezáltal a korszerűbb örökségbemutatáshoz.

A program házigazdái:

Bőczén Árpád, KÖME, az Interpret Europe akkreditált trénere
Tolnay Zsuzsa, KÖME, az Interpret Europe akkreditált trénere

Időpont: 2024. június 5., 10.30-13.00
Helyszín: Népszínház, Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 26. (utcaszint)

Miért gyere el?

Mert……

  • saját szakmai rendezvényedhez, belső képzéseidhez keresel workshop témát és előadót, de előbb letesztelnéd, hogy elhívj-e minket;
  • szeretnéd bővíteni tréning portfóliódat, és kipróbálnád a tananyagunkat a saját közegedben. Cserébe csak annyit kérünk, hogy osszátok meg velünk a tapasztalataitokat;
  • te is gazdagodhatsz a mi tapasztalatainkkal és eredményeinkkel;
  • foglalkoztat az örökséginterpretáció, s végre itt a lehetőség, hogy egy rövid, élő eseménybe bekapcsolódj;
  • lesz szendvics és kávé.

A program az Interpret Visegrad nemzetközi kezdeményezés keretében a Nemzetközi Visegrád Alap támogatásával valósul meg. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt tudsz regisztrálni.

Létszámlimit: 20 fő. A létszámlimit miatt arra kérünk, hogy a regisztrációt követően mihamarabb jelezd felénk, ha mégsem tudsz eljönni, hogy a helyedet másnak adhassuk.

Kérdés esetén keress minket:

Bőczén Árpád
📱06 20 365-9954
💻arpad@heritagemanager.hu

Tolnay Zsuzsa
📱06 30 501-7646
💻tolnayzs@gmail.com

Kapcsolódó tartalmak